Κοινωνία

Στάλθηκε το πρώτο πακέτο βοήθειας στον Ουκρανικό Λαό

202views

Σήμερα 1-4-2023 στάλθηκε από την  Αντιπεριφέρεια  Κεφαλονιάς & Ιθάκης το πρώτο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Ουκρανικό λαό.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολύ σημαντικές ποσότητες από τρόφιμα και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης που παρέδωσε το υλικό έκανε την ακόλουθη  δήλωση:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Κεφαλονιάς που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια στο δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.

Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία και ελπίζουμε και στην δεύτερη φάση.

 

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη  Κεφαλληνίας για την συμμετοχή της, τους πολιτιστικούς  συλλόγους, την σχολική κοινότητα και την μεταφορική εταιρεία «Λυκούδης» για την Δωρεά μεταφορά .

Η Κεφαλονιά αποδεικνύει  ότι στέκεται πάντα αρωγός στους δοκιμαζόμενους και δεν ξεχνά ποτέ τις δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει ο τόπος στο παρελθόν.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.