ΟικονομίαΤουρισμός

Σπ. Γαλιατσάτος: Αποκλεισμός των ξενοδοχείων από 3 αστέρων και κάτω από την δράση “Πράσινος Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”

277views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΠΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Άλλη μια  “αστοχία” της Κυβέρνησης προς τις μικρομεσαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Αιφνιδιαστικά αποκλείει όλα τα ξενοδοχεία κάτω των 3 αστέρων,  από τη δράση Πράσινος Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων επιχειρήσεων του προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα” ΕΣΠΑ 2021- 2027.

Ουσιαστικά αποκλείσθηκε περίπου το 75% του συνόλου των ξενοδοχειακών μονάδων της Χώρας.

Και τούτο  σε πλήρη αντίφαση και αντίθεση με τους σκοπούς  και τους στόχους του Προγράμματος,  το οποίο εντάσσει μόνο τα 4άστερα και τα 5άστερα ξενοδοχεία και αφήνει εκτός όλες τις μικρές  ξενοδοχειακές μονάδες, που συνήθως είναι οικογενειακές επιχειρήσεις.

Βασική θέση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. πάντως είναι να συμπεριλαμβάνονται όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον Πράσινο Μετασχηματισμό.

Για τον λόγο αυτό κατατέθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ, σχετική Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ως προς την πάρα κάτω διεύθυνση.

https://www.syriza.gr/article/id/142637/Erwthsh-boyleytwn-SYRIZA-PS:-Giati-apokleiontai-apo-ton-prasino-metaschhmatismo-ta-ksenodocheia-triwn-asterwn.html

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΜΕ  ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ  – ΠΣ”

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.