Πολιτική

Σπύρος Καγκάδης: Όταν για τα ψέματα του Νικόλα Φαραντούρη κρυφογελάνε μαζί του ακόμα και οι δημοσιογράφοι!

818views

Όταν για τα ψέματα του Νικόλα Φαραντούρη κρυφογελάνε μαζί του ακόμα και οι δημοσιογράφοι!

Ο συνήθης επιδειξιομανής με τις δημόσιες εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια Νικόλας Φαραντούρης για άλλη μια φορά βγήκε νοκ άουτ σε πολιτική αντιπαράθεση του στην τηλεόραση.

Σπύρος Καγκάδης

Ίσως ο παραπάνω είναι ο λόγος που μέχρι στιγμής ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά και Ιθάκη δεν τόλμησε μέχρι στιγμής, όπως το συνηθίζει, να παρουσιάσει στα τοπικά ΜΜΕ μας την χτεσινή αποτυχημένη εμφάνιση του στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΪ όπου σε ερώτηση του δημοσιογράφου Χρήστο Κούτρα “εσάς τι σας λένε (στην Κεφαλονιά) Παναγία μου να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;” άρχισε να ψεύδεται απροκάλυπτα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε το ειρηνικό σχόλιο του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τρομπούκη καθώς και στην συνέχεια τα ειρωνικά χαμόγελα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου!

Τέλος, φαίνεται πως αυτή η τελευταία ίσως προεκλογική τηλεοπτική αντιπαράθεση του Νικόλα Φαραντούρη είναι κάτι που θα ήθελε να ξεχάσει!

Παρακαλώ δείτε το σχετικό βίντεο και ειδικά προς το τέλος:

Σπύρος Καγκάδης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.