Πολιτική

Σοκαρισμένος και ο ολιγάρχης Δήμαρχος Μιχαλάτος από το σκάνδαλο Εύας Καϊλη-Δεν μπορεί να το πιστέψει πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο δημόσιο βίο!

595views

Ε λοιπόν μπορεί κάποιοι να μην το πιστεύουν αλλά και ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτος είναι σοκαρισμένος από το σκάνδαλο Εύα Καϊλη, όχι μόνο ως παλαιός ΠΑΣΟΚος αλλά κι ως άνθρωπος, αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο δημόσιο βίο.

Μπορεί δηλαδή ο ολιγάρχης Δήμαρχος μας να έχει ένα ιδιότυπο κώδικα πολιτικής ηθικής, μπορεί στην πορεία και στην διαδρομή του να “μην πήγε και παάντα με το σταυρό στο χέρι”(ε πως θα γινόταν κι ολιγάρχης;) αλλά από την άλλη είναι άνθρωπος που πάνω απ’ όλα πιστεύει στην “προσφορά στον τόπο” και το  “κοινό συμφέρον ” οπότε συμπεριφορές , όπως αυτή της Καιλη” , που διακρίνονται για την απληστία και την βουλιμία του προκαλούν απέχθεια.

Άλλωστε ως γνωστόν ο Θεόφιλος δύο πράγματα σιχαίνεται στην ζωή του : Την απληστία και την “αχορταγία”…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.