Κοινωνία

Σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς Ιθάκης-Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

57views

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωι η προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κτήριο της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης στο Αργοστόλι.

Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε κατάσβεση πυρκαγιάς στους χώρους της Βιβλιοθήκης και διάσωση ατόμου που είχε παγιδευτεί μέσα στο κτήριο την ώρα που εκδηλώθηκε η υποθετική φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απέδειξε για άλλη μια φορά τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται με την συμμετοχή του συνόλου των Πυροσβεστών και τη συνδρομή τριών Πυροσβεστικών οχημάτων.

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολούθησε την άσκηση ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύραρχος Μιλτιάδης Καραγεωργιάδης ενώ την ευθύνη για την διεξαγωγή της άσκησης ετοιμότητας είχε ο  αναπληρωτής διοικητής Π.Υ. Κεφαλονιάς Αντιπύραρχος Χριστοπαναγής Κουγιανός.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ενημέρωση της υπηρεσίας από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης για τους χώρους που διαθέτει έτσι ώστε η Πυροσβετική να έχει πλήρη εικόνα των εγκαταστάσεων.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.