Κοινωνία

Σεμινάριο στο Επιμελητήριο για δίπλωμα ναυαγοσώστη πισίνας

52views
Σεμινάριο στο Επιμελητήριο για δίπλωμα ναυαγοσώστη πισίνας.
Στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση για δίπλωμα ναυαγοσώστη πισίνας απο την Ναυαγοσωστική Σχολή «ACTION CLUB HELLAS» στις 17 Απριλίου και ώρα 10:00.
Σύμφωνα με τις νομοθετικές ρυθμίσεις και τις υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Τουρισμού βάσει του νόμου 4688/2020 (Α’ 101) και σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του άρθρου 46 τα καταλύματα με λιγότερα από πενήντα (50) δωμάτια καθώς και για κολυμβητικές δεξαμενές που βρίσκονται σε κήπους ταράτσας (roof garden) τουριστικών καταλυμάτων, χρέη ναυαγοσώστη εκτελεί ο επόπτης ασφαλείας, ο οποίος διαθέτει βεβαίωση σε ισχύ, παρακολούθησης προγράμματος θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑΣ από σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κοινής απόφασης της παρ. 5 και ο οποίος βρίσκεται σε ετοιμότητα εντός του τουριστικού καταλύματος κατά τις ώρες λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής.
Το κόστος σεμιναρίου ανέρχεται στα 300€ ανά εκπαιδευόμενο και καταβάλλονται με την έναρξη του μαθήματος. Η διάρκεια διπλώματος ναυαγοσώστη είναι 3 χρόνια.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να εκδοθεί το δίπλωμα είναι:  Βεβαίωση “Είμαι υγιής για ναυαγοσωστική” από καρδιολόγο, ψυχίατρο, δερματολόγο, παθολόγο, τέσσερις φωτογραφίες απλές έγχρωμες και φωτοτυπία ταυτότητας
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν το δίπλωμα ναυαγοσώστη, που απαιτείται.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6972944922 για πληροφορίες και εγγραφές.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.