Κοινωνία

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιότήτων για την κάλυψη μιας θέσης στο ΔΣ των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Κεφαλληνίας

197views

                                 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ  Δ.Σ. ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Δεδομένης της έκτακτης κένωσης μία θέσης μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Κεφαλληνίας (πολίτη καταγόμενο από την Επαρχία Σάμης, μόνιμο κάτοικο Αργοστολίου) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2301/1920,

                                                           ΚΑΛΟΥΜΕ 

κάθε ενδιαφερόμενο/η πολίτη, καταγόμενο/η από την επαρχία Σάμης, μόνιμο κάτοικο Αργοστολίου, που επιθυμεί να εκλεγεί   ως μέλος του Δ.Σ. του Αδελφάτου των Φ.Κ.Κ.,  να υποβάλλει αίτηση  στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κεφαλληνίας έως και την     20/6/2023.  

Η λήξη της θητείας  είναι  έως 26/07/2025 (λήξη θητείας όλου του  Δ.Σ.)  

Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να είναι Βουλευτές, Δήμαρχοι, Δημοτικοί ή Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οφειλέτες των ΦΚΚ, καθώς και συγγενείς των υπηρετούντων στα ΦΚΚ και από αυτά μισθοδοτουμένων εν γένει υπαλλήλων ή ιατρών, μέχρι συγγένειας πέμπτου βαθμού εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κεφαλληνίας μαζί με την αίτησή τους σύντομο ενυπόγραφο  βιογραφικό, υπεύθυνη δήλωση περί του ότι πληρούν τις ανωτέρω αναφερόμενες προϋποθέσεις και δεν εμπίπτουν στους σχετικούς περιορισμούς και φωτοτυπία ταυτότητας.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671362701, Τζιμούλη Μαρία, Προϊσταμένη  τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ηλεκτρονική Δ/νση: dnsi_dim_ygeias.kef@pin.gov.gr

Δ/νση: Μομφεράτου 30, 28100 Αργοστόλι

 

                ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

    ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.