Οικονομία

Πρόσκληση Συμμετοχής των επιχειρήσεων στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

58views

Πρόσκληση Συμμετοχής

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης στα πλαίσια προώθησης τοπικών προϊόντων και στήριξης των μελών του, θα συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον ελλαδικό χώρο με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελώντας όχι μόνο σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός, αλλά συγχρόνως πολιτικό και πολιτιστικό. Τιμώμενη χώρα για τη φετινή χρονιά είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.
Λόγω των ειδικών μέτρων που εφαρμόζονται για την αποτροπή διασποράς της covid-19, οι θέσεις για συμμετοχή με φυσική παρουσία είναι περιορισμένες. Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης καλύπτει πλήρως το κόστος ίχνους εδάφους και μεταφοράς προϊόντων για τα μέλη του.
Παρακαλούμε τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην 86η ΔΕΘ να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης μέχρι και την Παρασκευή 05/08/2022 και ώρα 13:00 με τους εξής τρόπους:
1. Τηλεφωνικά στο 2671026190
2. Με email στο eloukeri@eeki.gr

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.