Κοινωνία

Πρόγευση της προβολής του Πόρου και της Κεφαλονιάς μας που έρχεται από το Ionian Channel!

518views
Πρόγευση της προβολής του Πόρου και της Κεφαλονιάς μας που έρχεται από το Ionian Channel!
Προβολή έκπληξη του Πόρου και της Κεφαλονιάς μας από το μεγάλο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι Ionian Channel είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι από την παρουσιάστρια της εκπομπής “Travel Life” Ελένη Κίτσιου στην εκπομπή “Χαμηλή Πτήση” με τη δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου!
https://youtu.be/Fxkzjcq5QUw?feature=shared
Η τουριστική εκπομπή “Travel Life” βρίσκεται επιτέλους στον Πόρο Κεφαλονιάς μετά από μήνες σχεδιασμού! Οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις από τον δραστήριο πρόεδρο των Εμπόρων – Επαγγελματιών – Τουριστικών Καταλυμάτων –  Βιοτεχνών – Αγροτών (Ε.Ε.Τ.Β.Α.) του Πόρου Λευτέρη Στελλάτο με την Ελένη Κίτσιου, την Έλενα Θεοδόση και τον Χρήστο Δημητρόπουλο που μας ετοιμάζουν στο Ionian Channel μια εκπομπή έκπληξη!
Να μην την χάσει κανείς σας!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.