Αθλητισμός

Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Ε3 OPEN)

178views

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (E3 OPEN)

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΚΟΑ, Ιωάννης Τόλης και Γιώργος Τόλης, στο Ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης (Ε3 open) που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το Σαββατοκύριακο 1η & 2 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Α10 ο Γιώργος Τόλης με εξαιρετικό τένις έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, χωρίς μάλιστα να χάσει game. Στον ημιτελικό αποκλείστηκε από τον μετέπειτα νικητή της διοργάνωσης Α. Σιδεράκο του ΑΣ Ορφέα Λάρισας με 63. Να σημειωθεί ότι έλαβε μέρος στο 32αρι κυρίως ταμπλό, αφού πρώτα προκρίθηκε μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών.

Στην κατηγορία Α 14 ο Ιωάννης Τόλης συνεχίζοντας σταθερά τις καλές του εμφανίσεις έφτασε μέχρι τους 16 της διοργάνωσης. Εκεί αποκλείστηκε από τον νικητή της κατηγορίας Ν. Σερέτη του συλλόγου Χρυσός ΟΑ.

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους δύο αθλητές και τους προπονητές τους για την επάξια αντιπροσώπευση του Ομίλου. Επίσης ευχαριστεί θερμά την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.