Πολιτική

Προσπαθεί να τορπιλίσει τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχαλάτος-Βάζει μπροστά για να υπονομεύσει το σχέδιο για Μάκη Βασιλάτο.

382views

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στον Δήμαρχο Αργοστολίου η προσπάθεια εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ να σχηματισθεί συνδυασμός για το Δήμο Αργοστολίου με πρώτο σενάριο να τεθεί επικεφαλής ο γνωστός αρχιτέκτονας και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στα νησιά μας Μάκης Βασιλάτος. Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θεωρεί μια τέτοια εξέλιξη “βόμβα” στα εκλογικά του θεμέλια καθώς ως γνωστόν αντλεί ένα σημαντικό κομμάτι των ψήφων του από το χώρο της κεντροαριστεράς.

Επομένως θέλει τόσο τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ οδό και το τοπικό ΚΙΝΑΛ στην γωνία και στο περιθώριο με τα στελέχη τους χωρίς εκλογική απήχηση κι έκφραση ώστε να λεηλατεί άνετα στις κάλπες της Αυτοδιοίκησης τον ευρύτερο πολιτικό χώρο .

Με δεδομένα τα παραπάνω ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έδωσε ήδη εντολή στον Νικόλα Βαλλιανάτο που τυπικά είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τα πάντα ώστε να ακυρωθεί κάθε σκέψη για δημοτικό συνδυασμό στο Δήμο Αργοστολίου εκ μέρους του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης οπότε ήδη ο Βαλλιανάτος έχει ξαμοληθεί και έχει αρχίσει να απαξιώνει τον Μάκη Βασιλάτο πως “δεν τραβάει” , “δεν θα κάνει τίποτα “, ότι ο “ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκφραστεί απο τον Μιχαλατο κ.ο.κ.

Μια ζωή στα δύσκολα ο Βαλλιανάτος ,άνθρωπος “για όλα τα θελήματα”!!!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.