Πολιτική

Προσβλητική και παραπλανητική για τα Ιόνια Νησιά η διαφήμιση του συνδυασμού «Ιόνια Εποχή»

151views

Προσβλητική και παραπλανητική για τα Ιόνια Νησιά

η διαφήμιση του συνδυασμού «Ιόνια Εποχή»

 

 

 

Η διαφήμιση του συνδυασμού «Ιόνια Εποχή», στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα των περιφερειακών εκλογών, προσβάλλει και δυσφημεί την Κέρκυρα και όλα τα Ιόνια Νησιά.

 

Οι απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα, δεν συνάδουν με την πραγματικότητα, την ελκυστικότητα και την πρόοδο των νησιών μας.

 

Ενώ η Περιφερειακή Αρχή εργάζεται σε συνεργασία ή παράλληλα με τους Δήμους και τους τοπικούς φορείς για ν’ αναβαθμίσουν τη θέση, την αναγνωσιμότητα και την επισκεψιμότητα των νησιών μας στο ανταγωνιστικό τουριστικό περιβάλλον, κάποιοι συμπεριφέρονται με αφέλεια και ανευθυνότητα και κίνητρο την παραπλάνηση για μικροπολιτικούς σκοπούς.

 

Η Κέρκυρα της περασμένης δεκαετίας εξελίχθηκε. Το ίδιο και τα άλλα νησιά. Γύρισαν όλα σελίδα. Κάποιοι ακόμη ονειρεύονται μια εποχή, την οποία οι πολίτες έχουν ηχηρά απορρίψει.

 

Σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα οι επτανήσιοι και οι επτανήσιες αξίζουν σεβασμό και αξιοπρέπεια απ’ όλους μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.