Πολιτική

Προεκλογική εκδήλωση της Λαικής Συσπείρωσης στη Σάμη

79views

         ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΑΜΗΣ

 

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με μαζική συμμετοχή του λαού της περιοχής,  πραγματοποιήθηκε στην Σάμη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Σάμης μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Σάμης, Νίκο Αθανασάτο. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων, Νίκος Γκισγκίνης.  Παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές εκφράστηκε από όλους η απόφαση σημαντικού μέρους του λαού μας “να το πάει αλλιώς” αυτήν την φορά, να ενισχύσει την γραμμή της αμφισβήτησης, τόσο στο Δήμο Σάμης, όσο και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Να κάνει την έκπληξη και την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών!

Εκφράστηκε η θέληση για να πάει το ψηφοδέλτιο παντού, σε κάθε λαϊκό σπίτι και γειτονιά. Να μην μείνει λεπτό μέχρι να  ανοίξουν οι κάλπες που να είναι ανεκμετάλλευτο.

Για να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Κοινοτικοί, Δημοτικοί & Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες.

Για να υπάρχει ένα δυνατό αποκούμπι του λαού μας.

Γιατί, στο δίλημμα τα κέρδη τους ή οι ζωές μας, επιλέγουμε την ζωή και την αξιοπρέπεια!

Μαζί με τον λαό στους αγώνες, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!

04.10.2023

Πατώντας πάνω στο link μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη που έδωσε στον inkefalonia και στην δημοσιογράφο Ελευθερία Κουλουριώτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης με την Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Αθανασάτος

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=a2fe35a5fc&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1778464856478619237&th=18ae605d3fec9665&view=att&disp=safe&realattid=18ae605712e2dd87fd51

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.