Πολιτική

Πολύ γέλιο: Ετοιμάζεται παράταξη “τελειωμένων παραγόντων” με Παύλο Παπαδάτο μπροστά και Παρίση υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο -“Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως θες, τούτο μόνο προσπαθησε μην την εξευτελίζεις”!!!

1kviews

Ε, λοιπόν τελικά η κατηφόρα για τον Αλέκο Παρίση δυστυχώς δεν έχει τέλος. Αντί να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή με αξιοπρέπεια στην ηλικία των 82 ετών,όπως αρμόζει στην πορεία του και στην τιμή που του έκαναν τόσα χρόνια οι ψηφοφόροι του νησιού , επιμένει να προβαίνει σε κινήσεις που ουσιαστικά ισοδυναμούν με τον πολιτικό εξευτελισμό του.

Ο “ξεχασμένος” παράγοντας, αποτυχών πολιτευτής το 2012 και “κομμένος” υποψήφιος το 2019 Παύλος Παπαδάτος

Βλέποντας λοιπόν ο Παρίσης πως του έχουν μείνει μόνο ο Άγγελος Κωνσταντάκης κι ο Λιάς ο Κουρκουμέλης κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να δεχθεί την απίθανη πρόταση του Παύλου Παπαδάτου να τεθεί ο δεύτερος επικεφαλής και να μπει ο Παρίσης με τότε λιγοστούς ακόλουθους του υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

“Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως την θες, τούτο μόνο προσπαθησε, μην την εξευτελίζεις ” όπως θα έλεγε κι ο Κωνσταντίνος Καβάφης . Πάντως ήδη στα καφενεία όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να βγει παγανιά το δίδυμο των “τελειωμένων παραγόντων ” Παύλου- Άλεκου με τον Άγγελο Κωνσταντάκη να τους “κρατάει το νυφικό” κι ήδη κάποιοι έχουν παραγγείλει τενεκέδια.

Αθάνατη Κεφαλονιά, ποτέ δεν αφηνεις τους κατοίκους σου να πλήττουν..

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.