Πολιτική

Πολιτικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ στις 5 και 6 Νοεμβρίου στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι

161views

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 2-11-2022

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΙΣ 5 & 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ & ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. και οι Τοπικές Οργανώσεις Αργοστολίου, Ληξουρίου & Σάμης, καλούν τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης μας, αλλά ταυτόχρονα απευθύνουν ένα ευρύτερο κάλεσμα στο σύνολο των προοδευτικών πολιτών του νησιού μας σε δυο ανοιχτές συζητήσεις για τη Σοσιαλδημοκρατία και τη τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ομιλητές θα είναι: Ο Στέφανος Παραστατίδης, Ιατρός, Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εκ των συγγραφέων του συλλογικού έργου “Η Σοσιαλδημοκρατία στο Προσκήνιο” και ο Γιάννης Πάζιος, Γεωγράφος, Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Μεσσηνίας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν:

– Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Αργοστόλι, στο Εργατικό Κέντρο. 

– Τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Ληξούρι, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα τη προσπάθεια μας να συναντηθούμε με τις αρχές και τις αξίες που γέννησαν τη Παράταξη μας και παράλληλα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος με πρόγραμμα και ιδεολογική συνέπεια.

ασοκ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.