Πολιτική

Ποιο είναι τελικά το πόρισμα της υπηρεσίας περιβάλλοντος και η θέση της περιφερειάρχη για τους «ορφανούς» σωλήνες του ΛΑΓΑΝΑ;

162views

Επερώτηση 94η

Ποιο είναι τελικά το πόρισμα της υπηρεσίας περιβάλλοντος και η θέση της περιφερειάρχη για τους «ορφανούς» σωλήνες του ΛΑΓΑΝΑ;

Προς κ. Περιφερειάρχη

Το θέμα της παράνομης απόληξης σωλήνων στην θαλάσσια περιοχή του Λαγανά ήλθε στην επιφάνεια μετά από καταγγελία του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Ζακύνθου.

Έκτοτε υπήρξε σχετική κινητοποίηση υπηρεσιών και συζήτηση στο ίδιο το δημοτικό συμβούλιο της Ζακύνθου.

Η περιφερειάρχης με έγγραφο της αποφαίνεται ότι τα νερά είναι πεντακάθαρα και… στέλνει τον δήμαρχο να βρει τους σωλήνες  που εκβάλλουν στην θάλασσα.

Νίπτει δηλ. «τας χείρας της» ως προς τις αναγκαίες δράσεις για τον εντοπισμό των υπευθύνων καθώς και της διαπίστωσης του υλικού που εκβάλλεται στην θάλασσα!

Περίπου ένα ολόκληρο χρόνο μετά την δημοσιοποίηση του θέματος,

επερωτάται η περιφερειάρχης :

  • Πόσοι σωλήνες εκβάλουν στην θάλασσα του Λαγανά;
  • Σε ποιους ανήκουν;
  • Ποιο είναι το είδος υλικού η υγρού που μεταφέρουν;
  • Θα πράξετε το καθήκον σας απέναντι στους πολίτες της Ζακύνθου και το περιβάλλον;

Για την ΑΝΑΣΑ:

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

περιφερειακός σύμβουλος

επικεφαλής ΑΝΑΣΑ

τ. περιφερειάρχης Ι.Ν.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.