Αθλητισμός

Πλεονεκτήματα Δικτύου SPORTteam των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού

536views
Πλεονεκτήματα ΔΙΚΤΥΟΥ SPORTteam των Ακαδημιών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
Η Ακαδημία Παναθηναϊκου Κεφαλονιάς είναι μέλος του Δικτύου καθώς επίσης και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ομάδας της Ακαδημίας μας.
 Τα παιδιά της Ακαδημίας μας έχουν τη δυνατότητα να τους βλέπουν οι προπονητές του Δικτύου του Παναθηναϊκου στην Κεφαλλονιά γιατί θα γίνονται από εδώ και στο εξής ταξίδια από τα μέλη του Παναθηναϊκου στην Κεφαλλονιά για CAMP,  εκδηλώσεις, επιλογή για τις ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και άλλα πολλά.
Επίσης τα παιδιά θα συμμετέχουν με προνομιακές τιμες στα Τουρνουά του Παναθηναϊκου σε όλη την Ελλάδα με την καλύτερη φιλοξενία σε καταλύματα και γηπεδα ποδοσφαίρου. Επίσης προσφέρονται δωρεάν εισητηρια για κάποιους αγώνες του Παναθηναϊκου για όποιον θέλει να πάει στην Αθήνα να παρακολουθήσει το ματς.
Από την ώρα που γίνεται η εγγραφή στο Δικτυο ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ του αθλητή μας εντός γηπέδου για ότι συμβεί την ώρα της προπόνησης και του αγώνα. Επίσης τα επίσημα ρούχα, φόρμες  τσάντες κλπ του Παναθηναϊκου τα παραγγελνουν οι αθλητές μας σε προνομιακή τιμή με μεγαλη έκπτωση σε σχέση με όσο κοστίζουν στα σαιτ.
Και τέλος οι προπονητές μας μετέχουν στις αξιολογήσεις με τους αθλητές τους, στα σεμινάρια του Παναθηναϊκου, αποστέλλεται υλικό για προπόνηση και ασκήσεις ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ συνέχεια από τον Παναθηναϊκό και βαθμολογούνται συνεχώς για την απόδοση τους καθώς και για το επίπεδο τους.
ΤΜΗΜΑΤΑ: Γυναικείο, JUNIOR 5-6 ΕΤΩΝ, Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16, Ανδρικό Τμήμα.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.