Πολιτική

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ορκίστηκαν οι δύο πρώτοι υπάλληλοι που προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ

189views

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων:

Ορκίστηκαν οι δύο πρώτοι υπάλληλοι που προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ

 

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Με το «σταγονόμετρο» οι προσληφθέντες, αλλά τουλάχιστον ξεκινάμε…»

Σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, ορκίστηκαν στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, οι δύο πρώτοι υπάλληλοι, που προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ. Οι εν λόγω προσλήψεις είναι από προγραμματισμό προσλήψεων των ετών 2019 και 2020, που αφορούσαν στον Ετήσιο Προγραμματισμό Προσλήψεων των ετών 2020 και 2021, αντίστοιχα (προκήρυξη 13Κ/2022).

Υπογραμμίζεται πως από το Υπουργείο Εσωτερικών έχουν εγκριθεί 10 θέσεις για το έτος 2022 και αντίστοιχα 10 θέσεις για το 2023 και αναμένεται η προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει προχωρήσει σε σχέδιο πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων 32 θέσεων για τα επόμενα έτη.

Σημειώνεται ότι το 2018 έγιναν προσλήψεις διακριθέντων αθλητών, για τις οποίες οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει πριν το 2010. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνει ότι όσον αφορά στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας μέσω ΑΣΕΠ, πραγματοποιήθηκαν 6 διορισμοί το 2012 – από προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2007 – εκ των οποίων μόνο 2 παρέμειναν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με τους υπόλοιπους να μετατάσσονται σε άλλον Φορέα.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.