Κοινωνία

Περίληψη διακήρυξης εκποιήσεως ακινήτου ιδιοκτησίας Ενορίας Υπεραγίας Θεοτόκου Ευαγγελιστρίας χωρίου Πεσσάδος

320views

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

της Ενορίας Υπεραγίας Θεοτόκου Ευαγγελιστρίας χωρίου Πεσσάδος.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση γηπέδου ιδιοκτησίας της Ενορίας ευρισκομένου εν μέρει εντός και εν μέρει εκτός ορίων οικισμού Πεσσάδας Δ.Ε Λειβαθούς, στη θέση Λάκκοι, το οποίο έχει συνολική επιφάνεια 3.860,71 τ.μ., εκ των οποίων τα 3.264,62 τ.μ. βρίσκονται εκτός των ορίων του οικισμού και τα υπόλοιπα 596,09 τ.μ. βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού. Η δημοπρασία θα γίνει στο γραφείο του Ιερού Ενοριακού Ναού, την 25/9/2022, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11 π.μ. έως 12 μεσημβρινή.

Ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των 25.000 ευρώ. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά το 1/10 του ελαχίστου ορίου προσφοράς. Τα πρακτικά της δημοπρασίας εγκρίνονται από την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας.

Τους όρους εκποιήσεως, τα διαγράμματα, τίτλους κυριότητας, εγκριτικές αποφάσεις και για κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αρχ. Μάρκο Αποστολάτο, τηλ. 6976727692.

Πεσσάδα, 20/9/2022

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.