Αθλητισμός

Πασχαλινή γιορτή-αθλητική εκδήλωση στον Πόρο Σάββατο 30 Απριλίου

524views

Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/4/22

Το Σάββατο 30/4 και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί στον Πόρο (ανοιχτό γήπεδο) για πρώτη φορά μια αθλητική εκδήλωση – γιορτή όπου τα τμήματα junior Αργοστολίου και Πόρου θα δώσουν αγώνα επίδειξης και θα πάρουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια.  Με τη στήριξη του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου καθώς και με την ευρύτερη στήριξη της τοπικής κοινωνίας έχουμε τη «δύναμη» να προσφέρουμε στα παιδιά μας μέσα από τον αθλητισμό.

Στη συνέχεια σε αυτό το γιορτινό πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί και φιλικός αγώνας βετεράνων Πόρου Vs Αργοστολίου.  Ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας που το μπάσκετ έχει μείνει ζωντανό στη περιοχή είναι η αγάπη αυτών των βετεράνων προς το άθλημα και προς τα παιδιά τους. Τους σεβόμαστε και τους ευχαριστούμε.

Σας προσκαλούμε να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα στον Πόρο και  να χειροκροτήσουμε μικρούς και μεγάλους.

Με εκτίμηση

Εκ του ΔΣ

 

*****ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ

Λόγω προβλήματος καταχώρησης mail,  ενημερώνονται οι γονείς του τμήματος junior Αργοστολίου ότι η ώρα συνάντησης στο ανοιχτό γήπεδο Πόρου είναι 17.00.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.