Κοινωνία

Πασχαλινά «δέματα αγάπης» μοίρασε ο Δήμος Σάμης

133views

Το Πάσχα, μία από τις σημαντικότερες γιορτές της Ορθοδοξίας, πλησιάζει και είναι απόλυτα συνυφασμένο με τις γεύσεις και τις μυρωδιές.  Όλοι το αγαπάμε, μικροί και μεγάλοι, το περιμένουμε πώς και πώς και θέλουμε να ζήσουμε βήμα-βήμα, όλη αυτή την ιεροτελεστία των προετοιμασιών. Για να μη λείψουν, λοιπόν, οι μυρωδιές και οι γεύσεις από κανένα σπίτι αυτές τις γιορτινές μέρες, το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σάμης ετοίμασε πασχαλινά «δέματα αγάπης» για οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερα, στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε με την πανδημία όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας δοκιμάζονται εκτός των άλλων και από τις οικονομικές συνέπειες του ιού. Ο προϊστάμενος και οι υπάλληλοι του Τμήματος Πρόνοιας του  Δήμου Σάμης, με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, προσέφεραν 220 δέματα σε οικογένειες και μοναχικά άτομα με διαπιστωμένες ανάγκες καθώς και σε δικαιούχους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Το Πάσχα είναι η γιορτή της καλοσύνης, της ζεστασιάς και της αγάπης.  Ας σκεφτούμε, λοιπόν, τους ανθρώπους που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς και ας τους χαρίσουμε ένα χέρι βοηθείας.

«Σ ‘αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν ‘αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται…». Γ.Σεφέρης

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος, Αμαλία Αλυσανδράτου

& το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.