Κοινωνία

Παροχή συνδρομής σε σκάφος στο Φισκάρδο

98views

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), ότι Ι/Φ σκάφος με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, 0,5 ν.μ. έξω από το λιμάνι του Φισκάρδου.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν το εν λόγω Ι/Φ σκάφος και το συνόδευσαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Φισκάρδου.

Από τη Λιμενική Αρχή Φισκάρδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνόμωνα, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.