Ελλάδα-ΔιεθνήΚοινωνία

Παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία το βιβλίο της  συγγραφέως Αναστασίας Δημητροπούλου ” Στην αγκαλιά του Φθινοπώρου”

400views

Παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία το βιβλίο της  συγγραφέως Αναστασίας Δημητροπούλου ” Στην αγκαλιά του Φθινοπώρου” (Εκδόσεις Έξη), στο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events , από το Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών. Για το βιβλίο μίλησαν η κ. Έφη Αναλυτή, Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών , η κ. Αγγελική Μοσχοπούλου Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Σύμβουλος Εκπαιδευτικής Πολιτικής και ο κ. Άκης Βαβαρούτας, Δικηγόρος. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κ. Αγγελική Στεφανάκη, Πρόεδρος Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Αχαΐας.

Το βιβλίο αυτό, όπως τόνισαν οι ομιλητές με τον απλό και συνάμα λυρικό, απέριττο, μεστό λόγο, είναι γεμάτο έντονες εικόνες. Θέλει να διεγείρει το συναίσθημα και όχι τόσο τη σκέψη και τη λογική. Μιλάει για τον έρωτα πανδαμάτορα  που αγνοεί όρια, κοινωνικές προσταγές και προσδοκίες απαιτώντας το δικό του μερίδιο από την πρόσκαιρη υπαρξή μας.

Την εκδήλωση έντυσε μουσικά η εξαίρετη Καθηγήτρια μουσικής του Ωδείου Μότσαρτ κ. Αμαλία Αντωνοπούλου με την υπέροχη χορωδία της που απαρτίζεται από μικρούς καλλιτέχνες και την ταλαντούχα ερμηνεύτρια κ. Σόνια Ζδέτση.

    Στη χορωδία συμμετείχαν:

Δαμιανός Μπακατσέλος, Ρουντόν

Μισίρι, Νίκος Περγαντής, Καλλιόπη

Ζαφειροπούλου, Θεοδώρα Καρπέτα,

Μιρέλλα Κλαμπάνη, Βαγγέλης

Στόγιος, Αγγελική Δαβέτα, Χριστίνα

Κουντούρη, Κατερίνα Μπουρσινού,

Μαρκέλλα Μπαρούση, Δημήτρης

Ρούπας, Βασιλική Βλασσοπούλου,

Αναστασία Γιαννοπούλου, Αιμιλία –

Μαρία Τσούλου, Γεωργιαλένα

Σκεπετάρη, Άγγελος Κωνσταντινάκης

Μάριος Παναγόπουλος.

Τέλος, η συγγραφέας Αναστασία Δημητροπούλου εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε όλους και υπέγραψε τα βιβλία της που ας σημειωθεί εξαντλήθηκαν τα υπάρχοντα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης, είχε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου και την υποστήριξη βιβλίων, το Βιβλιοπωλείο “Γωνιά του Βιβλίου”

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.