Πολιτική

Παρουσία της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας Ιθάκης στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

399views

“14ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας

 

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι γεγονός !! Η ΟΝΝΕΔ  Κεφαλληνίας και Ιθακης με την ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας και Ιθακης έδωσε βροντερό παρόν !! Ανταλλάξαμε ιδέες ,μιλήσαμε για θέματα του τόπου μας, που πρέπει να βρεθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα !! Μα πάνω από όλα γίναμε  όλοι μια μεγάλη οικογένεια,  γιατί οι μέρες περνάνε γρήγορα και πρέπει ανα πάσα ώρα και στιγμή να είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα !!

Σαν ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας και Ιθακης είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί στο συνέδριο της Νέας δημοκρατίας διαπιστώσαμε ότι οι κόποι μας και οι προσπάθειες μας όλον αυτόν τον καιρό  μέσα από τις δρασεις μας ,έχουν φτάσει σε κάθε μέρος της Ελλάδος .Ακολούθως δεχτήκαμε επιβραβευτηκά σχόλια και την παρότρυνση να μην σταματήσουμε να είμαστε πρωτοπόροι και παράδειγμα προς μίμηση για όλους !! Ευχαριστουμε για την αγάπη και τον σεβασμό που λάβαμε και αξιζουν σε ολους τους ανθρώπους μας ξεχωριστα ,που στηρίζουν το όραμα και τις δράσεις της ΟΝΝΕΔ μας .

 

Οι άνθρωποί μας, η δύναμη μας !! Συνεχιζουμε δυνατα !!

 

   Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Κουλουμπής Νικηφόρος

 Τηλ.6975641194

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.