Οικονομία

Παραχώρηση slots στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου

183views
Σχετικά με την παραχώρηση SLOTS “χρονοθυρίδων προσγείωσης/απογείωσης” από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς μας “Άννα Πολλάτου” στο αεροδρόμιο Ζακύνθου δηλώνουμε ότι είμαστε εντελώς αντίθετοι!
Δεν έχει αρχίσει ακόμη η σεζόν στο νησί μας και δεχόμαστε πιέσεις για την παραχώρηση SLOTS το οποίο θα οδηγήσει στην ενίσχυση και περαιτέρω ανάπτυξη του γειτονικού μας νησιού εις βάρος της Κεφαλονιάς!
Βρισκόμαστε στην περίοδο της αναστήλωσης και ανάπτυξης της Τουριστικής περιόδου στο νησί μας και δεν θα επιτρέψουμε παραχωρήσεις εις βάρος μας.
Είναι αποδεδειγμένο ότι κάτι που ξεκινάει σαν προσωρινό στο τέλος γίνεται μόνιμο. Οποιοδήποτε SLOTS αποκτάται από κάθε αεροπορική εταιρεία στο τέλος γίνεται ιστορικό.
Απαιτείται συστράτευση όλων των αρμόδιων φορέων, βουλευτή, περιφέρειας και δημάρχων προκειμένου να μην υπονομευτεί το τουριστικό προϊόν του νησιού μας.
Χρίστος Θεοδωρακάτος
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.