Οικονομία

Παρέμβαση Σπαθή για ένταξη της Ιθάκης στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων από φυσικές καταστροφές

93views

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την πρόσφατη ένταξη των Δήμων της Κεφαλονιάς στη Δράση « Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» (047KE), ΕΣΠΑ 2014 – 2020».

Παρόλα αυτά, διαπιστώσαμε ότι ο Δήμος Ιθάκης ο οποίος ανήκει στην χωρική αρμοδιότητα μας και επλήγη εξίσου από φυσικά φαινόμενα, δεν έχει ενταχθεί στη Δράση, κάτι που θεωρούμε δεδομένο ότι έγινε εκ παραδρομής.

Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε νέα τροποποίηση της Πρόσκλησης προκειμένου να αποκατασταθεί αυτή η αδικία εις βάρος των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του Δήμου Ιθάκης.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.