Πολιτισμός

Παράσταση “Ο Καραγκιόζης και το κρυφό σχολειό” την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Θέατρο “Ο Κέφαλος”

158views

Μια νέα παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη θα μας παρουσιάσει ο Βαγγέλης Σταθάτος την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 6.30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Ο λαϊκός μας ήρωας, πάντα επίκαιρος, μέσα από το σαρκαστικό χιούμορ του και τον αυθορμητισμό του να ανατρέψει την πραγματικότητα, σε ένα έργο βασισμένο στην  ελληνική ιστορία.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

παίζει ο Βαγγέλης Σταθάτος

ΥΠΟΘΕΣΗ

     Στα Ιωάννινα, σε ένα μοναστήρι, ένας παπάς αποφάσισε να μάθει τα παιδιά του χωριού γράμματα και την ιστορία της ταλαιπωρημένης πατρίδας τους. Όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη του τυράννου Αλή Πασά, ο οποίος όταν το μαθαίνει αναλαμβάνει δράση για την καταστροφή του μοναστηριού και την μακροχρόνια φυλάκιση του πάτερ-Ιωάννη. Ο Καραγκιόζης, υπηρέτης και φύλακας στο σπίτι της οικογένειας των Μποτσαραίων, συνοδεύει τον μικρό Μάρκο Μπότσαρη, στο κρυφό σχολειό. Τι θα γίνει όταν το πολυάριθμο στράτευμα του Αλή Πασά προσπαθήσει να βομβαρδίσει το μοναστήρι…; Η συνέχεια επί του μπερντέ.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία Covid-19:                                                                                                  

* H χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
*
Επίδειξη σχολικής κάρτας για
Covid-19 ( selftest) για τα παιδιά
* Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) για τους γονείς-συνοδούς,
μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

 

 ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.