Αθλητισμός

« Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατριάθλου 2023»

283views

« Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατριάθλου 2023»

 

Στις 02 και 04 Ιουνίου  2023 πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στη Μαδρίτη, στο οποίο συμμετείχαν οι αθλητές του Συλλόγου μας Γεράσιμος Λιγνός και Γρηγόρης Σουβατζόγλου(guide) κατακτώντας την 11η θέση στην κατηγορία PTVI 2, σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι λόγω των υψηλών επιπέδων μόλυνσης της λίμνης  Casa de Campo, είχε σαν αποτέλεσμα το τρίαθλο να μετατραπεί σε δίαθλο αντικαθιστώντας το κολύμπι με τρέξιμο και στερώντας από τους αθλητές μας, την δυνατότητα να αγωνιστούν στο καλό τους αγώνισμα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τους αθλητές του Συλλόγου και τους προπονητές, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

 

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                                 Παγανοπούλου Ιουλία

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.