Αθλητισμός

Πανελλήνιο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα

247views

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα. Η Διεξαγωγή του θα γίνει στον Πειραιά (Σ.Ε.Φ.), το Σαββατοκύριακο 29-30/4/23. Όλα τα παιδιά πήραν προκρίσεις (και πολλά μετάλλια) στο Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα και συνεχίζουν να ονειρεύονται για την συνέχεια ! Θα είμαστε μαζί με τους γονείς τους που τα στηρίζουν και θα χαρούμε να βοηθήσουμε όπου χρειασθεί.

Τα παιδιά της αποστολής είναι :

1. Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος : 5ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου
2. Στέφου Παναγιώτης    :   Α΄ Δημ. – 4ο Δημοτικό Αργοστολίου
3. Παντελής Βασίλειος   :  Β΄ Δημ. – 3ο Δημοτικό Αργοστολίου
4. Τασιούλης Γεώργιος   :  Γ΄ Δημ. – 4ο Δημοτικό Αργοστολίου
5. Παπαδάτου Στεφανία :  Ε΄ Δημ. – 3ο Δημοτικό Αργοστολίου
6. Πανέρης Χρήστος       :  Α΄ Γυμν. – 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου
7. Μπελτζινίτης Ιωάννης  :  Α΄ Λυκείου – Επα.Λ. Ληξουρίου
8. Ανδρεάτος Γεώργιος   :  Γ΄ Λυκείου – 2ο Γεν, Λύκειο Αργοστολίου

Κάποια από τα παραπάνω παιδιά έχουν συμμετάσχει ξανά σε τελική φάση (και με καλά αποτελέσματα), ενώ για κάποια άλλα θα είναι η πρώτη τους φορά. Η συμμετοχή τους και μόνο τιμάει το νησί μας και τα σχολεία που εκπροσωπούν ! Ευχόμαστε και ελπίζουμε να πετύχουν – και γιατί όχι- να ξεπεράσουν τους στόχους που έχει βάλει ο καθένας ξεχωριστά.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !

Εκ. Του Δ.Σ.

 Εκ της Γραμματείας
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.