ΚοινωνίαΠολιτική

Παναγής Κωνσταντάτος: Σύγχρονη στάση λεωφορείου στα Πετρικάτα με χορηγία Γεράσιμου Μουλίνου στη μνήμη του πατέρα του

193views
Η αγάπη του πατέρα μου για το χωριό του δε θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο στις ανάγκες που έχει. Έτσι λοιπόν με πολλή αγάπη και προθυμία ανταποκρίνομαι στην ανάγκη της κατασκευής μιας σύγχρονης στάσης λεωφορείου (μιας αναγκαίας υποδομής) που θα προστατεύει τους χωριανούς και τους επισκέπτες του χωριού τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού και του χειμώνα -από τον καύσωνα ή τη βροχή- και που δε θα κινδυνεύει κανείς να πέσει στο κεφάλι του! Το κάνω από καρδιάς γιατί το χωριό του πατέρα μου είναι και δικό μου χωριό και των παιδιών μου. Θα είμαι πάντα δίπλα στις ανάγκες του τόπου μου όσο μακρινά κι αν βρίσκομαι γιατί το έχω πάντα μαζί μου. Μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου. Γιατί είμαι δεμένος με μνήμες που δε σβήνουν από τη γενέθλια γη των προγόνων μου.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ευχαριστώ τον προεδρο Παναγής Κωνσταντάτος που τιμής ένεκεν έβαλε επιγραφή με το όνομα του πατέρα μου “ Γιώργος Γερ. Μουλίνος “ πάνω στη στάση για να τιμήσει την προσφορά μου.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.