Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Συνεργασία στο ΥΠΕΣ για το Ληξούρι και τη Σάμη

69views

Συνεργασία στο ΥΠΕΣ για το Ληξούρι και τη Σάμη

Σήμερα με το Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη και τον Αντιδήμαρχο Σάμης Σπύρο Σπαθή είχαμε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Συζητήσαμε την πορεία των έργων των Δήμων Ληξουρίου και Σάμης που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του ΥΠΕΣ.

Παράλληλα συζητήθηκε ποια έργα μπαίνουν σε προτεραιότητα χρηματοδότησης για το επόμενο διάστημα.

Για το Δήμο Ληξουρίου ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης ζήτησε την όσο πιο γρήγορη χρηματοδότηση του Νηπιαγωγείου της Αγίας Θέκλης.

Για το Δήμο Σάμης ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σπαθής ζήτησε την κατασκευή αγωγού λυμάτων από την Αγία Ευφημία και σύνδεση με το βιολογικό της Σάμης. με προϋπολογισμό πάνω από 2.000.000 ευρώ

Ευχαριστώ τον Γενικό κ. Σταυριανουδάκη για την τεχνική στήριξη και τη βοήθεια προς τους Δήμους των νησιών μας. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών θα γίνει κάθε προσπάθεια να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.