Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη

183views

Χθες συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Συζήτησα μαζί του τον τρόπο απεμπλοκής της εργολαβίας επισκευής του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου Ληξουρίου, με χρήματα από τη δωρεά της Περιφέρειας Αττικής.

Σε ότι αφορά το Ληξούρι συζητήσαμε και για την προγραμματική σύμβαση με την ΚΤΥΠ για την ανακατασκευή των Εργατικών Κατοικιών Ληξουρίου. Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης από την ΚΤΥΠ και ακολούθως η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου το Δεκέμβριο.

Επίσης συζητήσαμε για τις προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τους τρείς δήμους της Κεφαλονιάς, ώστε να αξιοποιηθεί μέρος της συνολικής χρηματοδότησης για έργα αποκατάστασης από καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός».

Τέλος, ενημερώθηκα για την εξέλιξη της διαδικασίας που θα οδηγήσει στην δημοπράτηση της αναβάθμισης του οδικού άξονα Αργοστόλι-Πόρος, καθώς και για την εργολαβία για το δρόμο του Μύρτου που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.