Πολιτική

Παναγής Καππάτος: Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

73views

Χθες πραγματοποίησα προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση από κοινού με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Συζητήσαμε για τα θέματα των χρηματοδοτήσεων που αφορούν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη μέσω των προγραμμάτων δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ) και ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο Δήμαρχος έθεσε το ζήτημα αναφορικά με την αναγκαιότητα ενίσχυσης της χρηματοδότησης του Δήμου Αργοστολίου για την Αναβάθμιση και τον Εκσυγχρονισμό του Μουσείου «Γερασίμου Σκλάβου».

Ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα θετικά έχοντας τη διάθεση να βοηθήσει τον Δήμο και τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ολοκλήρωση του έργου, ενώ αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης χρηματοδότησης του Δήμου Αργοστολίου.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Υπουργό για το επιτυχημένο έργο που επιτελεί, μέσω του οποίου στέκεται αρωγός στα νησιά μας συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη του πολιτισμού στο κέντρο του Αργοστολίου.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.