Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Στο Ληξούρι για το πασχαλινό παζάρι του Υπερίωνα

88views

Στο Ληξούρι για το πασχαλινό παζάρι του Υπερίωνα

Σήμερα βρέθηκα στο Ληξούρι, στη μονάδα ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ της Ένωσης «Υπερίων». Στο χώρο της δομής φιλοξενείται Πασχαλινό bazaar που αξίζει να επισκεφθείτε.

Ευχαρίστησα την Πρόεδρο κ. Σοφία Μαροπούλου, την Αντιπρόεδρο κ. Άννα Μολφέτα και όλους τους ανθρώπους του Υπερίωνα για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Αποτελούν πολύτιμο βοηθό τόσο για τα μέλη της κοινωνίας μας που χρειάζονται εξειδικευμένη στήριξη, όσο και για τις οικογένειές τους.

Η δομή του Υπερίωνα είναι ένα παράδειγμα προσφοράς στον συνάνθρωπο που μας κάνει περήφανους. Οφείλουμε να τους είμαστε στήριγμα για να μπορέσουν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας να έχουν μια στέγη αγάπης και φροντίδας υψηλών προδιαγραφών.

Τους εύχομαι καλό Πάσχα.

Σήμερα 2 Απριλίου είναι και η παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό. Ημέρα ευαισθητοποίησης για την ομαλή ένταξη στην κοινωνία των ατόμων και των παιδιών με αυτισμό. Στη χώρα μας ζουν περίπου 150.000 άτομα με αυτισμό και χρειάζονται πάντα το σεβασμό και την βοήθειά μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.