Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Στην εκδήλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς-Ιθάκης

81views

Στην εκδήλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Χθες παραβρέθηκα σε εκδήλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς-Ιθάκης για την ετήσια κοπή της πίτας της υπηρεσίας, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρου Τραυλού.

Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους αξιωματικούς και στελέχη της αστυνομίας που υπηρετούν στον τόπο μας. Τους ευχαρίστησα για τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε μια περίοδο με πρωτόγνωρες συνθήκες για την εργασία τους, όπως κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πέρα από τα ζητήματα αστυνόμευσης, η αστυνομία καλύπτει μια κρίσιμη πτυχή για την τοπική μας οικονομία, μετά το Brexit και την αύξηση τουριστικών αφίξεων στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς.

Το καλοκαίρι του 2022 η αστυνομική μας δύναμη ενισχύθηκε με 20 στελέχη. Η προσπάθεια που γίνεται είναι η ενίσχυση να είναι ακόμα μεγαλύτερη το καλοκαίρι του 2023, ώστε η τουριστική κίνηση να εξυπηρετείται με ομαλό τρόπο.

Επιπλέον, στη χώρα μας την τελευταία δεκαετία έχει σημειωθεί μείωση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων κατά 54%, μια εξέλιξη που οφείλεται και στις προσπάθειες των αστυνομικών μας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας με όλους τους φορείς, είμαι πάντοτε στη πλευρό των ανδρών και των γυναικών της αστυνομίας ώστε το έργο τους να γίνεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.