Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Στα Μεσοβούνια για το ιατρείο και τις δομές εκπαίδευσης της Ερίσου

91views

Στα Μεσοβούνια για το ιατρείο και τις δομές εκπαίδευσης της Ερίσου

Χθες συναντήθηκα με την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεσοβουνίων κ. Χάιδω Νικολετάτου στο γραφείο της κοινότητας, όπου ενημερώθηκα για τις δράσεις της κοινότητας.

Επισκεφθήκαμε το ιατρείο Βασιλικάδων το οποίο ήταν σε λειτουργία. Συνεχάρη τη φίλεργη Πρόεδρο για τις ενέργειες που έκανε σε συνεργασία με αιρετούς, προέδρους, εθελοντές και το Δήμο Σάμης για τον εξοπλισμό του ιατρείου, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακολούθως είδαμε τους χώρους στο «Ραυτοπούλειο Διδακτήριο Μεσοβουνίων» και μιλήσαμε για την ανακαίνισή του. Ο Δήμος Σάμης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες τόσο για νέο σχολικό συγκρότημα στα Μεσοβούνια, όσο και για τη δημιουργία παιδικού σταθμού στην Έρισο. Συμφωνήσαμε ότι η στήριξη και χρηματοδότηση αυτών των πρωτοβουλιών είναι κρίσιμη για την μέλλον της Ερίσου.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.