Πολιτική

Παναγής Καππάτος- Σε έργα οδοποιίας και ύδρευσης στα Κουβαλάτα με το Δήμαρχο Ληξουρίου

73views

Σε έργα οδοποιίας και ύδρευσης στα Κουβαλάτα με το Δήμαρχο Ληξουρίου

Χθες βρέθηκα στα Κουβαλάτα με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη σε αυτοψία έργων που έχουν ολοκληρωθεί. Στο χωριό έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές παρεμβάσεις χάρη σε χρηματοδοτήσεις Υπουργείων που αξιοποιεί ο Δήμος Ληξουρίου προς όφελος των πολιτών.

Αρχικά βρεθήκαμε στον κεντρικό δρόμο των Κουβαλάτων που ασφαλτοστρώθηκε και κατά μήκος του κατασκευάστηκαν τοιχία αντιστήριξης στα πλαίσια έργων αποκαταστάσεων από τον κυκλώνα «Ιανό». Είναι μια παρέμβαση απαραίτητη καθώς οι ζημιές στο οδικό δίκτυο είχαν κόψει το χωριό στη μέση.

Ακολούθως είδαμε τη μονάδα αφαλάτωσης των Κουβαλάτων που χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και απαντά στο αίτημα βελτίωσης της υδροδότησης των συμπολιτών μας.

Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα πλαίσια του θεσμικού μου ρόλου εργάζομαι για την εξασφάλιση απαραίτητων πόρων που η αξιοποίηση τους βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.