Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά

213views

 

Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στους μαθητές και τις μαθήτριες στα σχολεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Να έχουν καλή πρόοδο και υγεία. Καλή δύναμη στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας και θα κληθούν να τα υποστηρίξουν.

Η σχολική χρονιά ξεκινά με έγκαιρη προετοιμασία και προγραμματισμό:

Φέτος για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια έχουμε τοποθετήσεις μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία μας, όπως και εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής. Μαζί με τους αναπληρωτές και το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τοποθετήθηκαν 190 εκπαιδευτικοί στα σχολεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Σε 9 δημοτικά και 4 νηπιαγωγεία των νησιών μας θα εφαρμοστεί το αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου σχολείου μέχρι τις 17:30 μμ

Εγκρίθηκαν και τα 17 ολιγομελή τμήματα ομάδων μαθημάτων προσανατολισμού στα Λύκειά μας

Οι δήμοι των νησιών μας ενισχύθηκαν με 113.00 ευρώ για έγκαιρη κάλυψη λειτουργικών εξόδων των σχολείων μας

Η ανάγκη υποστήριξης της εκπαιδευτικής μας κοινότητας δε σταματά και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ακόμα περισσότερα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας που συνταξιοδοτήθηκαν φέτος, για τη μεγάλη προσφορά τους, με την ευχή να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.