ΠολιτικήΥγεία

Παναγής Καππάτος – Δύο νέοι επικουρικοί ιατροί για το Νοσοκομείο – Προκήρυξη ακόμα δύο θέσεων μόνιμων ιατρών

137views

Δύο νέοι επικουρικοί ιατροί για το Νοσοκομείο – Προκήρυξη ακόμα δύο θέσεων μόνιμων ιατρών

Το νοσοκομείο Αργοστολίου ενισχύεται με ακόμα δυο επικουρικούς ιατρούς με διάρκεια σύμβασης τριών ετών. Οι δυο γιατροί θα ξεκινήσουν την εργασία τους στο νοσοκομείο τις επόμενες μέρες, καθώς υπάρχουν ενδιαφερόμενοι στη σχετική λίστα. Πρόκειται για:

  • Μια θέση επικουρικού παιδιάτρου για την παιδιατρική κλινική
  • Μια θέση επικουρικού ιατρικής βιοπαθολογίας για το μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου

Ακόμη, στις 8/3/23 προκηρύχθηκαν δυο θέσεις μόνιμων Ιατρών (Επιμελητών Β’) για το νοσοκομείο.

  • Μια θέση Εσωτερικής Παθολογίας
  • Μια θέση Καρδιολογίας για τη ΜΕΘ.

Ευχαριστώ τη διοίκηση του νοσοκομείου, τον Διοικητή κ. Δημήτρη Μαρτίνη, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Mίνα Γκάγκα για την ανταπόκριση.

Με την έγκριση των δύο προσλήψεων επικουρικών ιατρών η αύξηση του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019 αγγίζει το 30%. Η συνολική μεταβολή του προσωπικού (ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, παραϊατρικό, διοικητικό) βρίσκεται στο +40% από τον Ιούλιο του 2019.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.