ΟικονομίαΠολιτική

Παναγής Καππάτος – Έκτακτη στήριξη κτηνοτρόφων για αγορά ζωοτροφών – Παράταση προθεσμίας έως 10.1.2023

99views

Έκτακτη στήριξη κτηνοτρόφων για αγορά ζωοτροφών – Παράταση προθεσμίας έως 10.1.2023

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει τους παραγωγούς της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, στα πλαίσια της έκτακτης ενίσχυσης ύψους 89.000.000 ευρώ για αγορά ζωοτροφών.

Η έκτακτη ενίσχυση καλύπτει τους τομείς:

  • Εκτατικής αιγοπροβατοτροφίας και βοοτροφίας

  • Εντατικής αιγοπροβατοτροφίας, βοοτροφίας, πτηνοτροφίας και χοιροτροφίας

Η παροχή έκτακτης προσωρινής στήριξης στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης είναι κρίσιμη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειδικότερα την αύξηση των τιμών στις ζωοτροφές.

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των παραγωγών των νησιών μας, ζήτησα από το Υπουργείο την παράταση της προθεσμίας αιτήσεων για τους δικαιούχους. Η νέα προθεσμία είναι η 10η Ιανουαρίου 2023.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι, προκειμένου να ενταχθούν στο μέτρο, υποβάλλουν προς την ΕΥΔ ΣΣ ΚΑΠ, αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) που υποστηρίζει την υλοποίηση του Μέτρου.

Η εγγραφή στο εν λόγω σύστημα και η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στον ιστότοπο https://m22.opekepe.gr/

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.