Αθλητισμός

«Παγκόσμιο Κύπελλο Παρατριάθλου στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας»

75views

  «Παγκόσμιο Κύπελλο Παρατριάθλου στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας»

 

Στη 01 Ιουλίου 2023  πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Παρατριάθλου στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας. Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία PTVI με συνολικό χρόνο 1:04:52, παρά την ατυχία που είχαν με την αλυσίδα του ποδηλάτου τους, το οποίο πιθανόν, τους στέρησε  και το μετάλλιο.

Ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί τους αθλητές αλλά και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Παρατριάθλου κο Μαυρόπουλο Άρη, για την επιτυχία τους και την εξαιρετική τους εμφάνιση, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την δυναμική τους για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

 

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                                 Παγανοπούλου Ιουλία

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.