Αθλητισμός

«Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου Mάλαγα Ισπανία»

301views

«Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου Mάλαγα Ισπανία»

 

Την Κυριακή  πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Παρα Τριάθλου στη Μάλαγα της Ισπανίας . Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας την 7η θέση στην κατηγορία PTVI 3 με συνολικό χρόνο 1:08.03.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά ένα μηχανικό πρόβλημα με την αλυσίδα του ποδηλάτου του αθλητή Γεράσιμου Λιγνού στάθηκε ικανό να τον καθυστερήσει 5 λεπτά για την επιδιόρθωσή του, και παρότι ήταν ο αθλητής  μέσα στην τριάδα, τελικά να τερματίσει 7ος.

 

Ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί τους αθλητές αλλά και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Παρατριάθλου κο Μαυρόπουλο Άρη, για την εξαιρετική τους εμφάνιση, και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην πόλη Τάραντο της Ιταλίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

 

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                                 Παγανοπούλου Ιουλία

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.