Κοινωνία

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

280views

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

 

Tα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, για ακόμα μια χρονιά προσφέρουν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Κεφαλονιάς 200 κιλά ψάρι.

 

Το μήνυμα του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2023 είναι: Το νερό είναι ζωή. Το νερό είναι τροφή. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω! Στόχος της ημέρας είναι, όλοι μαζί με σεβασμό προς το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους που μας προσφέρει ο πλανήτης μας, να προβούμε σε δράσεις για τη προστασία του νερού ως μορφή ζωής και τροφής.

 

Η κατανόηση ότι οι τροφές που επιλέγουμε, ο τρόπος που τις καταναλώνουμε και ο τρόπος που παράγονται επηρεάζει την υγεία μας καθώς και αυτή του πλανήτη αλλά και η συνειδητοποίηση ότι δεν έχουν όλοι ίση πρόσβαση στο φαγητό και σε μια υγιεινή διατροφή.

 

Στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ακολουθούμε πιστά όλα τα πρότυπα βιώσιμης παραγωγής. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, πάντα δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται.

 

Το μέλλον της διατροφής είναι στα χέρια μας.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.