Πολιτική

Πέτρος Γερουλάνος: “Η ελεύθερη αγορά έτσι όπως δημιουργήθηκε από τα συστήματα δεν λειτουργεί πια-οι πιθανότητες του Κινήματος Αλλαγής αυτή τη στιγμή είναι θεόρατες”

372views

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Πέτρος Γερουλάνος όπου συμμετείχε σε διήμερο εκδηλώσεων του “Κινήματος Αλλαγής” με θέμα “Οικονομικές εξελίξεις – Ακρίβεια – Πληθωρισμός” στο Κέντρο εκδηλώσεων “Capitol” στο Φανάρι στο Αργοστόλι με αφορμή την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας  με την ακρίβεια τόσο στα καύσιμα όσο και στην ενέργεια η οποία έχει συμπαρασύρει και αυξήσεις σε τρόφιμα αλλά και υπηρεσίες.

Τον Πέτρο Γερουλάνο καλωσόρισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Ελευθέριος Κρητικός ενώ το παρών έδωσαν παλιά και νέα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Όπως τον Σταύρο Σπαθή, τον Γιώργο Λασκαράτο, τον Διονύση Αραβαντινό, το Σπύρο Σαμούρη, τον Βίκτωρ Ρουχωτά, τον Σπύρο Σπαθή, τον Στέλιο Σπαθή, τον Δημήτρη Σπανό, τον Χρήστο Καμπανό, τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Γεράσιμο Τιμοθεάτο, το Γιάννης Ντούκας, τον Αλέξανδρο Παντελειό κ.ά. Μετά το πέρας της ομιλίας του Πέτρου Γερουλάνου έγιναν πολλές τοποθετήσεις πάνω στο ζήτημα και τέθηκαν καίρια ερωτήματα.

Ο Πέτρος Γερουλάνος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο καυτό αυτό ζήτημα των ημερών που έχει επηρεάσει τα νοικοκυριά αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη αυτή κατάσταση που έχει εξελιχθεί κατηγορώντας την κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν επιδοθεί σε μία πολιτική επιδομάτων.  Στην πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του τόνισε ειδικότερα: “Εγώ πιστεύω πραγματικά ότι οι πιθανότητες του “Κινήματος Αλλαγής” αυτή τη στιγμή είναι θεόρατες, ο Μητσοτάκης έχει απογοητεύσει πολύ και τους δικούς του και ο μόνος λόγος που κρατιέται είναι από το γεγονός δεν υπάρχει αντιπολίτευση από το ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μία κατάσταση που δύσκολα θα πείσει ότι μπορεί ποτέ να ξανακυβερνήσει”.

 

Και συνέχισε λέγοντας: “Χωρίς την προοπτική εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ το παιχνίδι ανοίγει και όσο “πέφτει” ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία τόσο ανοίγει η δική μας ευκαιρία. Αλλά θέλει άλλη γλώσσα. Θέλει γλώσσα της αλήθειας, θέλει να είσαι υπεύθυνος. Πρέπει να εξηγήσεις πραγματικά από που είναι το πρόβλημα. Η ελεύθερη αγορά έτσι όπως δημιουργήθηκε από τα συστήματα δεν λειτουργεί πια”.

Το διήμερο των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο 12 Μαρτίου με  το Βουλευτή και Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλη Κατρίνη ο οποίος θα επισκεφθεί την τοπική αγορά  ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Επιμελητήριο  όπου θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου αλλά και με μέλη της παράταξης.

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.