Ελλάδα-Διεθνή

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός-Ο ηθοποιός υπέστη ανακοπή καρδιάς

186views

Στα 65 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Την είδηση του θανάτου του Ηλία Ζερβού έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Ο ηθοποιός είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Άκρως Οικογενειακόν».

Βίντεο: Όταν ο Ηλίας Ζερβός είχε μιλήσει για τη ζωή του

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Ηλίας Ζερβός είχε μιλήσει για την επαγγελματική του πορεία. «Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, πράγματα που έγιναν από ανάγκη. Ήταν κάποιες επιλογές, που έγιναν κοιτώντας πίσω και κάνοντας έναν απολογισμό, θα έλεγα μέσα μου γιατί δεν το απέφυγες αυτό. Παρόλο αυτά το πιο σημαντικό είναι το εξής όταν είσαι σε μια δουλειά να έχει πάντα την αυτογνωσία πού είσαι όχι τι λένε οι άλλοι, ακόμα και αν είσαι κάπου που δεν σου αρέσει», είχε πει.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.