Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Ο Haig Yazdijian έρχεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο νησί μας για μια μοναδική συναυλία στο χώρο του Κ63! 

210views
Ο Haig Yazdijian έρχεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο νησί μας για μια μοναδική συναυλία στο χώρο του Κ63!
Ο Haig Yazdjian γεννημένος στην Συρία από γονείς Αρμένιους, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Η καταγωγή του, οι καταβολές και οι παιδικές του μνήμες, μπολιασμένες από τον πολιτισμό της Ανατολικής Μεσογείου, οδήγησαν τον Haig στο να υφάνει την τεράστια μουσική παράδοση της Αρμενίας και της Μέσης Ανατολής με τους μουσικούς ιδιωματισμούς της Δύσης και διαλέγοντας τα πιο δυνατά στοιχεία των δύο κόσμων, φτάνει τη μουσική του σε υψηλά επίπεδα δημιουργικότητας.
Τις παραστάσεις του αποτελούν συνθέσεις από τα άλμπουμ του Talar, Garin, το Κτήνος στο Φεγγάρι Υeraz και Amalur καθώς και απρόσμενες μουσικές που γεννιούνται την στιγμή του αυτοσχεδιασμού.
Εξερευνά τους τόπους του αυτοσχεδιασμού και των σολιστικών αναζητήσεων με το ούτι και τη φωνή του, ανοίγοντας νέους δρόμους σε μια μουσική που όσο ορίζεται γεωγραφικά, τόσο παγκόσμια είναι ταυτόχρονα.
Παίζουν οι:
Τάσος Πούλιος (κανονάκι)
Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα)
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 9 ευρώ
Κ63
Αντώνη Τρίτση 63
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2671027737
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.