Πολιτική

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη με τη Ν.Δ, καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας μιλάει για όλους και για όλα στο START TV της Κέρκυρας

241views
Facebook: https://fb.watch/jSiAxpvZbC/
Youtube: https://youtu.be/lBdAnK7eenU
Ο Καθηγητής Ναπολέων Μαραβεγιας και υποψήφιος βουλευτής στην Κεφαλλονιά και Ιθάκη με την Ν.Δ στη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Star της Κέρκυρας στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Ζηνιάτη μίλησε μεταξύ άλλων για τη διεθνή αβεβαιότητα, για την αδυναμία της Ευρώπης να έχει αυτόνομο λόγο, για τις επιτυχίες της Κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική, την οικονομική ανάπτυξη και την άμυνα. Μίλησε ακόμη για την ανάγκη αυτοδύναμης κυβέρνησης σε συνθήκες αβεβαιότητας, για την δημόσια διοίκηση, για το βαθύ κράτος, για τον ρόλο του βουλευτή μιας μονοεδρικής, για τον πολιτισμό της Κεφαλονιάς και Ιθάκης και τη σύνδεση του με τον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.