Κοινωνία

Ο Σύλλογος Τριτέκων συνεχίζει να διανέμει εκπτωτικές κάρτες 10% στα μέλη του

187views

Ενημερώνουμε τις τριτεκνες οικογένειες της Π.Ε (νομού) Κεφαλληνίας και Ιθάκης και όμορων περιοχών ότι ο σύλλογος συνεχίζει να διανέμει τις ειδικές εκπτωτικες κάρτες με έκπτωση 10% στα μέλη του.

Αυτή την βδομάδα η διανομή θα γίνει Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 19:30-20:30 Σιτεμπόρων (έναντι Διακρουση) και τηλ επικοινωνίας 6947823014 και 6948305066.
Τις ώρες της διανομής παράλληλα θα γίνονται Θεωρήσεις Κάρτας Τρίτεκνου για το 2022, για όσους δεν έχουν θεωρήσει, καθώς και εγγραφές νέων μελών στο Σύλλογο.
Για να παραλάβετε τις ειδικές εκπτωτικές κάρτες για τα σούπερ μάρκετ κρητικός χρειάζεται να έχετε μαζί σας: θεωρημένες τις κάρτες τριτεκνου για το 2022, να κρατάτε το κινητό σας για την ενεργοποίηση της κάρτας κρητικού και να γνωρίζετε απαραίτητα το email σας.
Ο σύλλογος τριτεκνων συνεχίζει δυνατά να προσπαθεί για την εξυπηρέτηση των μελών της.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.