Κοινωνία

Ο Σύλλογος Τριτέκνων θα διανείμει φρούτα Δευτέρα και Τρίτη στη δημοτική αγορά

149views

Δευτέρα και Τρίτη 9:30-12:30 θα διανέμουμε φρούτα στις τριτεκνες οικογένειες στην δημοτική αγορά (πίσω από το ΚΤΕΛ). Θα πρέπει να έχετε θεωρημένη την κάρτα τριτεκνιας για το 2022 κ να έχετε μαζί σας σε φωτοτυπία τις ταυτότητες σας …την φορολογική δήλωση και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Εγγραφές και αναναιωσεις θα γίνονται και εκείνη την ώρα .
Με εκτίμηση το ΔΣ
Ο σύλλογος τριτεκνων της ΠΕ (νόμου) Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και όμορων περιοχών θα διανείμει ροδάκινα σε κάθε οικογένεια που θα κατάθεση αίτηση για φρούτα.

Δικαιούχοι/ωφελουμενοι είναι οι τριτεκνες οικογένειες με τρία προστατευόμενα παιδιά (το πρώτο παιδί μέχρι 25 χρόνων) και ετήσιο φορολογητεο οικογενειακό εισόδημα τελευταίου έτους μέχρι 14.400 ευρώ.
Ο κάθε ωφελουμενος θα πρέπει να καταθεση στα γραφεία του συλλόγου τριτεκνων τα δικαιολογητικά:
– αίτηση για φρούτα
-φωτοτυπιες αστυνομικών ταυτοτήτων και των δύο γονιών
– εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους
– πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
-θεωρημενη κάρτα τριτεκνου για το 2022
Οι αιτήσεις κατατίθενται στα γραφεία την Πέμπτη 1/9, Παρασκευή 2/9 και Σάββατο 3/9 και ώρες 19:00-20:00 (Σιτεμπόρων έναντι Διακρουση) τηλέφωνα επικοινωνίας 6947823014 και 6948305066.
Με εκτίμηση το ΔΣ
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.