Αθλητισμός

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς συμμετείχε στο “Kyllini Rapid 23”

355views

Την Κυριακή 2/7/23 είχαμε την χαρά να ξανασυναντηθούμε με φίλους μας, με φίλους του αθλήματος και να παίξουμε σκάκι, στο αξιολογημένο ομαδικό τουρνουά Kyllini Rapid 23 που διοργάνωσε ο Α.Ο. Λεχαινών, σε συνεργασία με την Σ.Α. Πύργου ! Συναγωνιστήκαμε με ομάδες από Πάτρα, το Ρίο, τα Λεχαινά, τον Πύργο, την Ζάκυνθο και τα Φιλιατρά. Η Κεφαλονιά εκπροσωπήθηκε από δύο τετραμελείς ομάδες, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο ανταγωνισμός για τα μετάλλια ήταν πολύ υψηλός και φάνηκε από την κατάταξη των ομάδων, όπου για την τρίτη θέση υπήρξε τετραπλή ισοβαθμία!

Η 1η ομάδα της Κεφαλονιάς (Πετράτος Φ., Μεταξάς Δ, Κόμητας Σπ. & Παπαγεωργίου Γ), πήρε την 5η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες το χάλκινο μετάλλιο και ας είxαμε χάσει μόνο από τις δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης (Πάτρα & Roque 1). Αήττητος από την 1η μας ομάδα ο Κόμητας Σπ. με 4,5 βαθμούς στους 5 αγώνες. Πολύ καλή παρουσία όμως και από την δεύτερη ομάδα μας (Σολωμός Γ., Βλάχος Αντ., Μπελτζινίτης Ιωαν. & Τζουγανάτος Δ.). Ιδιαίτερη χαρά για τους μικρότερους τις αποστολής μας (ίσως και του τουρνουά) Μπελτζινίτη Ιωάννη και Τζουγανάτο Δημήτριο που έπαιξαν για πρώτη φορά σε αξιολογημένα παιχνίδια, πέτυχαν σημαντικές νίκες και πήραν τα πρώτα τους εθνικά “ΕΛΟ”. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια !

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές του τουρνουά και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Σιγούρο για την άψογη οργάνωση & φιλοξενία τους και ευχόμαστε “Στο επανιδείν λείαν συντόμως” !

Εκ. του Δ.Σ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.